Tezkere Oylaması / Meclis, Libya tezkeresi için olaÄŸanüstü toplanıyor : Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek.

Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . 1 mart tezkeresi, irak krizi konusunda hükûmet tarafından 25 şubat 2003'te tbmm'ye sunulup genel kurulda reddedilen ve tam adı türk .

Oylama yapılırken twitter hesabından bir açıklama yapan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, selvi . Kemal KılıçdaroÄŸlu'ndan hükümete Libya tezkeresi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hükümete Libya tezkeresi from foto.haberler.com
Meclis'teki oylamada kimin hangi yönde oy verdiği merak edilirken i̇yi̇ parti'de tezkere çatlağı ortaya çıktı. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Tezkere, muhalefetteki millet i̇ttifakı'nda ise bölünmeye neden oldu. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Durmuş yilmaz grup kararina uymadi. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . 20'şer dakikalık konuşmalarının ardından oylama yapıldı.

1 mart tezkeresi, irak krizi konusunda hükûmet tarafından 25 şubat 2003'te tbmm'ye sunulup genel kurulda reddedilen ve tam adı türk .

Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Meclis'teki oylamada 'evet' ve 'hayır' oyu kullanan partiler şöyle: . Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Durmuş yilmaz grup kararina uymadi. Tezkere, muhalefetteki millet i̇ttifakı'nda ise bölünmeye neden oldu. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Meclis'teki oylamada kimin hangi yönde oy verdiği merak edilirken i̇yi̇ parti'de tezkere çatlağı ortaya çıktı. Oylama yapılırken twitter hesabından bir açıklama yapan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, selvi . Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi.

Durmuş yilmaz grup kararina uymadi. Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli.

Oylama yapılırken twitter hesabından bir açıklama yapan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, selvi . Son dakika: Saadet Partisi, Libya tezkeresine "evet" oyu
Son dakika: Saadet Partisi, Libya tezkeresine "evet" oyu from foto.haberler.com
Tezkere, muhalefetteki millet i̇ttifakı'nda ise bölünmeye neden oldu. Oylama yapılırken twitter hesabından bir açıklama yapan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, selvi . Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Türkiye dünya ankara spor ekonomi . 20'şer dakikalık konuşmalarının ardından oylama yapıldı. Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Bakanlar kurulu'nun dün görüştükten sonra meclis'e sev kettiği irak'a asker göndermeye yönelik izin tezkeresi adalet ve kalkınma partisi (akp) grubunda da . Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı.

Oylama yapılırken twitter hesabından bir açıklama yapan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, selvi .

Bakanlar kurulu'nun dün görüştükten sonra meclis'e sev kettiği irak'a asker göndermeye yönelik izin tezkeresi adalet ve kalkınma partisi (akp) grubunda da . Meclis'teki oylamada kimin hangi yönde oy verdiği merak edilirken i̇yi̇ parti'de tezkere çatlağı ortaya çıktı. Durmuş yilmaz grup kararina uymadi. Oylama yapılırken twitter hesabından bir açıklama yapan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, selvi . Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. 1 mart tezkeresi, irak krizi konusunda hükûmet tarafından 25 şubat 2003'te tbmm'ye sunulup genel kurulda reddedilen ve tam adı türk . 20'şer dakikalık konuşmalarının ardından oylama yapıldı. Tezkere, muhalefetteki millet i̇ttifakı'nda ise bölünmeye neden oldu.

Meclis'teki oylamada 'evet' ve 'hayır' oyu kullanan partiler şöyle: . 1 mart tezkeresi, irak krizi konusunda hükûmet tarafından 25 şubat 2003'te tbmm'ye sunulup genel kurulda reddedilen ve tam adı türk . Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Tezkere, muhalefetteki millet i̇ttifakı'nda ise bölünmeye neden oldu.

Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Kemal KılıçdaroÄŸlu'ndan hükümete Libya tezkeresi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hükümete Libya tezkeresi from foto.haberler.com
Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Tezkere, muhalefetteki millet i̇ttifakı'nda ise bölünmeye neden oldu. Meclis'teki oylamada kimin hangi yönde oy verdiği merak edilirken i̇yi̇ parti'de tezkere çatlağı ortaya çıktı. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin. Bakanlar kurulu'nun dün görüştükten sonra meclis'e sev kettiği irak'a asker göndermeye yönelik izin tezkeresi adalet ve kalkınma partisi (akp) grubunda da . Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Durmuş yilmaz grup kararina uymadi. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek.

Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek.

Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin. Meclis'teki oylamada 'evet' ve 'hayır' oyu kullanan partiler şöyle: . Meclis'teki oylamada kimin hangi yönde oy verdiği merak edilirken i̇yi̇ parti'de tezkere çatlağı ortaya çıktı. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Bakanlar kurulu'nun dün görüştükten sonra meclis'e sev kettiği irak'a asker göndermeye yönelik izin tezkeresi adalet ve kalkınma partisi (akp) grubunda da . 20'şer dakikalık konuşmalarının ardından oylama yapıldı. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin. Oylama yapılırken twitter hesabından bir açıklama yapan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, selvi .

Tezkere Oylaması / Meclis, Libya tezkeresi için olaÄŸanüstü toplanıyor : Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek.. Oylama yapılırken twitter hesabından bir açıklama yapan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, selvi . Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Görüşmelerin ardından yapılan oylamada chp, hdp ve ti̇p'in hayır oylarına karşı ak parti, mhp, i̇yi parti ve memleket partisi 'evet' oyu verdi. Meclis'teki oylamada kimin hangi yönde oy verdiği merak edilirken i̇yi̇ parti'de tezkere çatlağı ortaya çıktı. 20'şer dakikalık konuşmalarının ardından oylama yapıldı.